Veelgestelde vragen

Wat zijn de betaalmogelijkheden? Wat zijn de verzendmogelijkheden en levertijden? Wat zijn de verzendkosten? Worden er verwerkingskosten berekend? Zijn de prijzen inclusief BTW? Kan ik ook een spoedbestelling plaatsen? Wat zijn de aanleverspecificaties? Zijn er verschillende opties wat betreft de afwerking van de magneetsticker(s)? Is er een minimum afname? Zijn er maximale afmetingen? Kan ik meerdere soorten magneetstickers te gelijk bestellen? Voert magneetsticker standaard een validatiecheck uit? Moet ik een account aanmaken? Wat is Mollie?

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

De bestellingen kunnen betaald worden via iDeal of via een overboeking.

iDeal

iDeal is een snelle, simpele en veilige manier van betalen op internet. Betalen via iDeal is gratis en wanneer u betaalt via iDeal wordt de bestelling gelijk verwerkt. De banken die iDeal betalingen ondersteunen zijn: ABN AMRO, ING, SNS Bank, Rabobank, Triodos Bank, Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank en Van Landschot Bankiers.

Overboeking

Mocht u geen gebruik willen maken van iDeal, kunt u ook gewoon het geld overmaken via een overboeking. Uw bestelling zal pas verwerkt worden zodra het geld bij ons is bijgeschreven. U kunt het bedrag, onder vermelding van uw factuurnummer, overmaken naar:
Ten name van: Blackorange
Rekeningnummer: NL75INGB0009436285

De optie om achter af te betalen is bij Magneetsticker niet mogelijk, omdat elke bestelling maatwerk is.

Wat zijn de verzendmogelijkheden en levertijden?

Magneetsticker verzendt alleen binnen Nederland en naar België. Wij streven ernaar de bestellingen tussen 8 werkdagen bij u te bezorgen, nadat de betaling is voltooid. Aangezien wij afhankelijk zijn van een externe partij voor de levering van de bestelling, kunnen wij niet een exacte leverdatum garanderen. 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn €7,00 per bestelling en de verzendkosten naar België zijn €17,00 per bestelling, ongeacht de grootte van de bestelling.

Worden er verwerkingskosten berekend?

Ja, magneetsticker berekent €5,00 verwerkingskosten per bestelling, ongeacht de grootte van de bestelling.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW.

Kan ik ook een spoedbestelling plaatsen?

Spoedbestellingen zijn mogelijk, de bestelling zal dan binnen 5 werkdagen bij u bezorgd worden. De extra kosten voor een spoedbestelling bedragen €12,50. Aangezien wij afhankelijk zijn van een externe partij voor de levering van de bestelling, kunnen wij niet een exacte leverdatum garanderen. 

Wat zijn de aanleverspecificaties?

Magneetsticker geeft voorkeur aan bestanden met een schaalbare indeling (.eps of .pdf). Het uploaden van niet schaalbare bestanden (.jpg of .png) is ook mogelijk. Daarbij is het wel noodzakelijk dat de afmetingen van de bestanden gelijk zijn aan de afmetingen van de magneet. De bestanden moeten een CMYK kleurindeling hebben en druk klaar zijn (300 dpi). Daarnaast moeten de bestanden een 3mm marge (snijruimte) hebben aan elke snijkant.

Zijn er verschillende opties wat betreft de afwerking van de magneetsticker(s)?

Ja, Magneetsticker biedt de mogelijkheid om de magneetsticker(s) met ronde hoekjes af te werken. Hier worden wel extra kosten voor berekend: €4,00 per magneetsticker. Het stansen van de magneetstickers (mbv een stansvorm) is niet mogelijk. Wel kunnen wij de magneten handmatig uitsnijden, hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Neem contact met ons op voor een offerte. 

Is er een minimum afname?

Nee, wij leveren ook enkele magneetstickers. Wij hanteren echter een minimum orderbedrag van €25,00 (zonder verwerkings- en verzendkosten). Is het orderbedrag van uw bestelling lager, dan ronden wij het orderbedrag af op €25,00. U bent uiteraard vrij om het formaat of de hoeveelheid te vergroten om tot het minimumbedrag te komen.

Zijn er maximale afmetingen?

De afmetingen van de magneetsticker mag aan een kant niet groter zijn dan 60 centimeter. Dit in verband met de breedte van de magneetfolie.

Kan ik meerdere soorten magneetstickers te gelijk bestellen?

Ja, dat kan. Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u meerdere bestanden uploaden. U kunt bij elk bestand het aantal stuks aangeven samen met de afmetingen. Wanneer u eenzelfde bestand in meerdere afmetingen wilt bestellen, dient u het bestand per afmeting up te loaden.

Voert Magneetsticker standaard een validatiecheck uit?

Nee, Magneetsticker voert niet standaard een validatiecheck uit. Mocht u niet zeker weten of uw bestand correct is volgens de afleverspecificaties, dan kunt u kiezen voor een validatiecheck. Wij zullen uw bestanden dan checken voordat uw bestelling verwerkt wordt. U kunt tijdens de bestelling aangeven of u gebruik wilt maken van de validatiecheck. De kosten hiervoor bedragen €7,50.

Doet Magneetsticker ook aan bestandbewerking?

Wilt u hulp bij het aanleveren van uw bestanden, dan kunt u kiezen voor bestandbewerking. Wij zullen uw bestanden bewerken zodat zij voldoen aan onze afleverspecificaties. De kosten hiervoor bedragen €17,50.

Moet ik een account aanmaken?

Nee, u kunt ook een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken. Zonder account kunt u niet de status van uw bestelling inzien. Wel wordt u op de hoogte gehouden van uw bestelling via email: bij het plaatsen van de bestelling, wanneer de betaling voldaan is en wanneer de bestelling verzonden is.

Wat is MOLLIE?

Magneetsticker besteedt de afhandeling van uw betaling uit aan Mollie B.V. (www.mollie.nl). Mollie is een onafhankelijke derde partij die er voor zorgt dat de betalingen via een veilige verbinding verlopen.